Prima pagină » Cele mai bune aparate de ras pentru barbati

Cele mai bune aparate de ras pentru barbati

Cele mai bune aparate de ras pentru barbati – alege aparatul de ras potrivit pentru tine!  Gasiti mai jos cele mai bune aparate de ras umed sau uscat, cu adaptare de 360 grade pentru un barbierit fin.

Cele mai bune aparate de ras pentru barbati

Aparat de ras electric Braun Series 7 

Aparatul de ras Braun Series 7 asigura un barbierit neted chiar si in zonele dificile datorita adaptarii la 360 grade. Este potrivit si pentru barba densa, tehnologia Autosense modifica intensitatea miscarii lamelor. Aparatul de ras Braun dispune de incarcare rapida in doar 5 minute. Bateria tine pana la 3 saptamani de utilizare. Datorita faptului ca este impermeabil, aparatul poate fi folosit atat in mediul umed cat si cel uscat.

Aparat de barbierit electric umedi si uscat Philips Seria 7000

Aparatul de ras pentru barbati Philips Seria 7000 ofera un barbierit delicat care protejeaza pielea. Taierea firelor se face la fel de eficient chiar si pentru o barba de peste 3 zile. Aparatul de ras cu tehnologie SkinIQ avansată scaneaza, se adaptează pentru a gasi mişcarea corectă pentru a proteja pielea.

Aparat de ras electric Braun Series 6

Aparatul de barbierit Braun are capul inclinabil pentru a oferi un ras eficient pentru pielea sensibila. Optiunile SensoFlex si SensoFoil ofera un confort sporit pielii in timpul barbieritului. Bateria Li-Ion tine pana la 3 saptamani si se incarca in doar 5 minute. Aparatul de ras electric Braun este 100% impermeabil pentru un barbierit umed si uscat.

Aparat de ras electric Braun Series 3

Aparatul de ras electrica Braun Series 3 pentru barbati este perfect un barbierit umed si uscat. Cele 3 lame flexibile asigura un ras eficient lasand pielea neteda. Aparatul este usor de folosit datorita designului sau.

Aparat de ras barbati Panasonic

Aparatul de ras pentru barbati de la Panasonic poate fi folosit pentru un barbierit umed sau uscat. Capul pivotant si lamele inclinate la 45 grade ofera un barbierit neted chiar si pentru barbile dificile, dense si pielea sensibila.

Scroll to Top