Prima pagină » Cele mai bune camere video auto

Cele mai bune camere video auto

Cele mai bune camere video auto te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase cadre din calatoria ta dar si sa rezolvi diverse situatii legate de asigurarea masinii! Mai jos avem cele mai cautatea camere video pentru bordul si luneta masinii. Acestea sunt concepte pentru a capta imagini de inalta calitate pe timp de zi si noapte.

Camera video auto Mio MiVue

Camera video auto de la STARVIS CMOS realizeaza inregistrari cu un contrast superior, culori vii si rezolutie clara. Este dotata cu senzorul de inalta de calitate de la Sony si poate inregistra si pe timp de noapte. Camera de bord este extrem de utila atunci cand avem nevoie de asigurarea masinii. Camera are un obiectiv cu diafragma mare F1.8 fiind perfecta pentru obtinerea unor clipuri clare si luminoase din calatorii.

Kit camera video auto Mio MiVue C380

Camera video pentru bord de la MiVue C380 foloseste senzorul optic de inalta calitate de la Sony pentru a realiza clipuri video clare chiar si pe timp de noapte. Obiectivul F1.8 adauga mai multa luminozitate prin senzor pentru a obtine un video de calitate superioara in conditiile de luminozitate scazuta. Camera video auto MiVue C380 dispune si de un senzor de lumina scazuta CMOS premium pentru a obtine un contrast si culori bogate adaptate la conditiile de luminozitate.

Camera video auto 70Mai Dash Cam Lite Midrive D08

Camera video auto 70mai Dash Cam Lite are un ecran LCD de 2” si o rezolutie de 1080P Full HD. Este perfecta pentru inregistrarea clipurilor video pe timp de noapte si suporta instalarea unui card de memorie Micro SD de maximum 64 GB. Camera de bord are optiunea de monitorizare parcare si poate fi controlata de la distanta prin aplicatie. Senzorul Starvis CMOS SONY IMX307 fotosenzitiv al camerei contribuie la inregistrarea imaginei clare si corect contrastata chiar si pe timp de noapte.

Camera marsarier DVR Nextbase NBDVRS2RWC

Camera video auto spate Nextbase ofera protectie completa impreuna cu camera de bord. Camera ofera si o imagine de ansamblu a traseului parcurs. Inregistrarile video realizate de camera marsarier prezinta imagini din spatele automobilului chiar si atunci cand este in parcare. Camera se fixeaza usor pe luneta datorita suportului magnetic reglabil. Rezolutia clipurilor este de 1080 p sau 720p pe timp de noapte. Camera video marsarier are un unghi de filmare de 140 grade pentru a capta imaginea de ansamblu.

 

Camera Video Auto Kenwood KCAR200

Camera video auto Kenwood KCAR200 are un design compact pentru a nu obtura imaginea cand este montata pe luneta masinii. Aceasta impreuna cu camera de bord, ofera o protectie completa obtinand imagini dimprejurul masinii. Claritatea imaginilor surprinse de camera este impresionanta. Camera video marsarier realizeaza clipuri video de inalta calitate si rezolutie Quad HD pe toata durata calatoriei. Unghiul de vizualizarea se poate regla intre 161 si 180 grade pentru a obtine o imagine completa atat ziua cat si noaptea.

Scroll to Top