Prima pagină » Cele mai bune carti de dezvoltare personala

Cele mai bune carti de dezvoltare personala

Cartile motivationale si de dezvoltare personala au devenit tot mai populare in ultimii ani. Aceasta categorie este din ce in ce mai extinsa si inregistreaza cele mai mari cifre de vanzari.

Cartile motivationale si de dezvoltare personala vin in sprijinul cititorului in a se intelege pe sine si emotiile sale. Aceste carti ghideaza cititorul in directia potrivita in ceea ce priveste analizarea si controlul reactiilor sale emotionale sau rationale.

Calea spre iluminare. Editia a II-a
Dalai Lama
In aceasta carte, Dalai Lama ne arata cum anumite practici spirituale ne pot schimba viata! Cartea este un reper de intelepciune, indrumare si sustinere pentru cititorii care isi doresc o viata de succes si implinire spirituala. Sanctitatea sa Dalai Lama ne reaminteste ca fericirea trebuie sa existe mai intai in interiorul noastru. Cultivarea virtutii, eliminarea emotiilor negative si folosirea energiilor pozitive ne vor ajuta sa ne transformam universul din interior spre exterior.
 
 
Puterea prezentului. Editie de colectie
Eckhart Tolle
Puterea prezentului este un ghid de dezvoltare spirituala absolut necesar in viata de zi cu zi. In contextul actual, stresul vietii cotidiene continua sa puna presiune asupra noastra privind deciziile trecute dar si cele viitoare. Cartea de reaminteste de importanta deciziilor din prezent pe care le putem influenta fata de cele trecute care nu fac decat sa produca sentimentul de depresie. Cel mai important lucru este sa traim in prezent pentru a fi fericiti si sa evitam starile de anxietate cauzate de presiunea viitorului.

 
Mindfulness, calea constienta spre compasiunea de sine

Christopher K. Germer

Se spune ca noi suntem cel mai puternic inamic al nostru. Depinde doar de noi cum ne simtim si ce imagine avem despre noi insine. Cartea Mindfulness te va ajuta sa te eliberezi de gandurile si de emotiile distructive care te tin pe loc. Descopera-ti punctele forte si pune-le in valoare pentru a fi cea mai buna versiune a ta. Depinde doar de tine!

Inteligenta emotionala. Editie de colectie
Daniel Coleman
Cartea lui Daniel Coleman a revolutionat studiul inteligentei umane inascuta, ce nu poate fi influentata prea mult in decursul vietii. Cartea ne indreapta atentia spre inteligenta emotionala si rolul asupra fericirii noastre. 
Emotiile joaca un rol major in viata noastra de zi cu zi. Pentru a ne gestiona cat mai bine reactiile trebuie sa intelegem mai intai cauza acestora.

 
Secolul singuratatii. O pledoarie pentru relatiile interumane
Noreena Hertz
Bestseller-ul international este rezultatul multor ani de studiu care scoate la lumina probleme cu care se confrunta populatia in secolul tehnologiei. Societatea umana este tot mai divizata fie de tehnologie, politica, locul de munca. Interesele celor ce detin puterea se adreseaza anumitor grupuri dar nu vizeaza populatia generala. Aceste lucruri au dus la o epidemie de singuratate iar singurul antidot este dezvoltarea si mentinerea relatiilor interumane.

 
Scroll to Top