Prima pagină » Cele mai bune uscatoare de par sub 150 lei

Cele mai bune uscatoare de par sub 150 lei

Cele mai bune uscatoare de par – obtine coafura perfecta in cateva minute! Am selectat cele mai bune uscatoare de par sub 150 lei care protejeaza firele de par in timpul uscarii. Functia ionica si concentratorul de aer ofera o coafura rezistenta cu efect antistatic.

Uscator par Remington

Uscatorul Thermacare Pro 2300 asigura uscarea rapida a parului si protejarea firelor de par. Are puterea unui uscator de 2300 W dar degajeaza mult mai putina caldura pentru a nu deteriora firul de par. Uscatorul Thermacare are un design compact fiind perfect pentru calatorii. Efectul ionizator antistatic si grila ceramica ofera o distribuire uniforma a caldurii pentru un par stralucitor.

Uscator par Revlon

Uscatorul de par Revlon Smooth Brilliance foloseste tehnologia de ionizare cu turmalina pentru obtinerea unei coafuri fara efect static. Are integrat un concentrator pentru uscare fina si un accesoriu pentru dispersarea buclelor. Uscatorul Revlon protejeaza firul de par in timpul uscarii oferind un aspect fin si stralucitor. Turmalina previne pierderea culorii si mentine culoarea de baza a firelor de par.

Uscator par Remington

Uscatorul de par Remington D3190 are o putere de 2200 W si 2 trepte de viteza. Difuzorul de ioni ofera volum parului fara a il deteriora. Concentratorul de aer a uscatorului de par si functia de aer rece asigura o coafura perfecta care va rezista mai mult. Uscatorul de par Remington are 3 nivele de temperatura si functie ionica pentru efectul antistatic.

Uscator par Philips

Uscatorul de par Philips Thermo Protect asigura uscarea parului fara a il deteriora. Uscatorul vine la pachet cu accesoriul Thermo Protect care ofera temperatura perfecta pentru un par sanatos. Este potrivit pentru calatorii datorita designului compact si a manerului pliabil. Uscatorul de par Philips te ajuta sa obtii coafura perfecta rapid si facil. Optiunea de aer rece finiseaza si fixeaza coafura.

Uscator par Babyliss

Uscatorul de par Babyliss Pro Bambino are un design compact fiind conceput special pentru calatorii. Manerul este pliabil pentru a nu ocupa mult spatiu in bagaj. Fiind un uscator de par pentru calatorii, are o putere de doar 1200W si 2 trepte de viteza. Insa difuzorul pentru volum si concentratorul de aer te ajuta sa obtii o coafura stralucitoare si rezistenta.

Scroll to Top