Prima pagină » Miere de Manuka Noua Zeelanda

Miere de Manuka Noua Zeelanda

miere manuka

Miere de Manuka

Miere de Manuka – descopera cel mai bun remediu 100% natural pentru imunitate scazuta, raceli, dureri in gat. Mierea este cel mai bun tratament natural pentru tratarea racelilor si poate inlocui fara probleme zaharul pentru un stil de viata sanatos. Mierea de Manuka se produce in Noua Zeelanda si Australia cu ajutorul nectarului florilor de la arborii Manuka.

Mierea de Manuka este un tip special de miere datorita concentratiei de metilglioxal avand rol antibacterian si antioxidant. Concentratia MGO determina puterea de actionare a fiecarui tip de miere. Cea mai slaba concentratie este de 30MGO iar cea mai puternica 1000MGO. Mierea de Manuka este singura miere medicinala, acest fapt fiind atestat de studii stiintifice. Mierea de Manuka este cel mai bun produs natural antibacterian si antioxidant fiind potrivit pentru intarirea imunitatii si ameliorarea anumitor probleme de sanatate.

Produse din miere de Manuka

Principalele produse obtinute din mierea de Manuka sunt tipurile de miere cu concentratie de 30, 100, 250 sau 400 GMO. Manuka Health, producatorul numarul 1 din lume, a lansat si mierea cu 850 GMO si 1000GMO. Pe langa acestea, compania ofera si o gama diverse de produse precum : sirop tuse, propolis, dropsuri si chiar masti de fata. 

Mierea de Manuka – este cel mai cautat remediu naturist pentru raceli si dureri in gat. Mierea importata din Noua Zeelanda reprezinta un antibacterian natural. Efectul mierii de Manuka depinde de concentratia de GMO. Mierea de Manuka de 30GMO este un produs gourmet, recomandat in dieta zilnica ca o miere normala. Pentru a combate diverse probleme de sanatate, este recomandata mierea de Manuka cu o concentratie mai mare de 100GMO pana la 850GMO. De curand, ManukaShop.ro ofera si editia limitata de miere de Manuka de 1000GMO. Aceasta are cea mai mare putere antibacteriana si este disponibila doar in varianta de 250 grame.

Certificat origine miere Manuka

ManukaShop.ro este principalul importator de miere de Manuka in tara noastra. Fiecare produs comandat vine cu un certificat de garantie ce atesta faptul ca este un produs original. Datorita efectelor uimitoare asupra sanatatii, mierea de Manuka are un pret pe masura. Este recomandat sa verificati mai intai daca veti comanda un produs original. 

Codul QR inscris pe fiecare ambalaj a produselor cu miere de Manuka ajuta la verificarea originii produsului. Se recomanda achizitia doar prin importatorul direct ManukaShop.ro sau prin distribuitorii parteneri afisati pe website. Manuka Health realizeaza regulat teste privind concentratia naturala de GMO din produsele comercializate. Rezultatele acestor teste se regasesc atat in pachetul comenzii cat si pe ManukaShop.ro

Scroll to Top