Prima pagină » R.C.A. – Comanda online polita asigurare R.C.A.

R.C.A. – Comanda online polita asigurare R.C.A.

R.C.A. este un tip de asigurare obligatorie pentru toti posesorii de autoturisme care circula pe drumurile din Romania. Asigurarea de raspundere civila auto protejeaza soferii prejudiciati in urma unui accident. Polita de asigurare R.C.A. poate fi incheiata online pe o perioada de 1, 6 sau 12 luni!

R.C.A.

Calculator asigurare R.C.A.

Costul politei R.C.A. se poate calcula online folosind doar numarul auto. Aici puteti vedea cele mai avantajoase polite de la companiile de asigurare serioase din Romania. Foloseste calculatorul de asigurare de mai sus pentru a gasi cel mai ieftin R.C.A. online.

Incheiere polita asigurare R.C.A. online

R.C.A.-ul are rolul de a despagubi soferii implicati in incidente in trafic iar lipsa acestei asigurari atrage dupa sine amenzi de pana la 2.000 lei. Asigurarea obligatorie RCA poate fi realizata si online, fara a fi nevoie sa te deplasezi la sediul companiei de asigurare.

Polita de asigurare obligatorie RCA poate fi prezentata direct de pe telefon in format electronic. Incheierea politei de asigurare obligatorie RCA ieftin online se realizeaza in 3 pasi simpli:

  1. Introduceti datele necesare in formularul de mai sus: numar inmatriculare, seria sasiului, capacitatea cilindrica si informatiile de identificare a proprietarului autoturismului.
  2. Comparati ofertele de asigurare obligatorie de raspundere civila auto online si alegeti cel mai ieftin RCA in functie de necesitatile dumneavoastra.
  3. Incheiati polita RCA online – dureaza mai putin de 2 minute si vezi primi polita instant pe email. Polita se poate achita cu numerar sau cu cardul online.

In afara de polita de asigurare obligatorie RCA se pot incheia si polite de asigurare CMR, Casco, asigurare de calatorie si polite de asigurare pentru locuinta.

Scroll to Top