Prima pagină » Top 5 cele mai bune aspiratoare verticale

Top 5 cele mai bune aspiratoare verticale

Top 5 cele mai bune aspiratoare verticale – alege cel mai performant aspirator vertical pentru o curatenie rapida si eficienta! Regasesti mai jos 5 modele de aspiratoare de la Dyson, Philips si Bosch.

Aspirator vertical Dyson V15 Absolute

Aspiratorul vertical de la Dyson este cel mai puternic si inteligent aspirator fara fir. Este conceput special pentru zonele rezidentiale si poate fi folosit atat pe covor cat si pe podea. Are o autonomie de 60 minute si optiunea de a detecta praful invizibil. Aspiratorul vertical Dyson V15 are un nivel de zgomot de 83db. Pachetul include si peria standard, accesoriul pentru spatii inguste si incarcator.

Aspirator vertical Dyson V8 Absolute

Aspiratorul Dyson V8 te ajuta sa obtii curatenia impecabila chiar si in locurile inaccesibile. Are o autonomie de 40 minute si un nivel de zgomot de 82db. Este un aspirator cu utilizare rezidentiala pentru covoare si podele tari. Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute este unul din cele mai puternice aspiratoare fara fir cu aspirare uscata.

Aspirator vertical Philips SpeedPro Aqua 3in1

Aspiratorul vertical Philips SpeedPro Aqua ofera curatare rapida datorita periei cu LED 180 grade. Este eficient chiar si in spatiile greu accesibile avand un sistem unic de aspirare si stergere. Aspiratorul vertical Philips SpeedPro Aqua are o autonomie de 50 minute si realizeaza atat aspirare uscata si umeda pe mai multe tipuri de suprafete. Aspiratorul mop Philips are un nivel de zgomot de 80db si indeparteaza pana la 99% dintre bacterii.

Aspirator vertical Bosch Unlimited 7

Aspiratorul vertical Bosch Unlimited 7 are o autonomie de 40 minute si un nivel de zgomot de 80 db. Vei obtine o curatenie rapida si impecabila datorita motorului TurboSpin si filtrului metalic. Tija metalica a aspiratorului se pliaza la 90 grade si te ajuta sa cureti rapid spatiile de sub mobila fara sa te apleci. Aspiratorul vertical de la Bosch este echipat si cu o perie allFloor Dynamic Power cu LED-uri care detecteaza praful si inlatura pana la 99% din bacterii.

Aspirator vertical Heinner HSVC-V29.6IWH

Aspirator vertical Heinner HSVC-V29.6IWH are o autonomie de 35 minute si un nivel de zgomot de 80db in modul de utilizare ECO. Peria electrica cu LED curata eficient diverse tipuri de podea si covoare. Aspiratorul vertical de la Heinner este echipat cu un sistem de filtrare ciclonic care mentine aerul din casa curat prin curatarea si retinerea particulelor de praf.

Scroll to Top