Prima pagină » Top 5 cele mai bune hranitoare pentru caini si pisici

Top 5 cele mai bune hranitoare pentru caini si pisici

Top 5 cele mai bune hranitoare pentru caini si pisici – alege dispenserul perfect pentru hranirea prietenului necuvantator!

1. Hrănitor interactiv pentru câini Lucky Treat

Hranitorul automat de la All for Paws Interactive este un dispenser interactiv pentru caini. Dispenserul are rolul de a hrani cainele in lipsa ta dar si de a il invata trucuri noi. Hranitorul vine insotit de un buton wireless care va elibera hrana. Cand lumina butonului se va aprinde, cainele va trebui sa apese pe buton pentru a isi primi recompensa.

2. Hranitor automat TX5 5×240 ml

Dispenserul automat de alimente TX5 este solutia perfecta pentru iubitorii de animale. Acest dispenser te va ajuta sa iti hranesti animalul de companie atunci cand nu esti acasa. Hranitorul are 5 spatii pentru mancare si este perfect pentru catei dar si pentru pisici. Rasfata-ti prietenul necuvantator cu acest hranitor automat.

3. Dispenser automat hrana caini si pisici Fred

Hranitorul Fred este usor de curatat si alimentat, se fixeaza cu un singur click si are capacum detasabil. Dispenserul regleaza automat nivelul de apa si hrana mentinand un nivel ridicat de igiena pentru animalutul de companie. Dispenserul automat pentru caini si pisici previne scurgerea si excesul de hrana.

4. Hranitor Automat TX6 6×240 ml 10 cm Granit

Hranitorul TX6 pentru caini si pisici asigura 6 portii de hrana umeda sau uscata. Este usor de curatat iar panoul de control are un capac suplimentar pentru a nu fi reprogramat din greseala. Timpul de hranire se poate programa iar hranitorul va elibera pana la 3 portii pe zi. Astfel dispenserul poate asigura hrana pentru mai mult de o zi in care nu esti langa prietenul tau necuvantator.

5. Hrănitor automat Camon pentru câini şi pisici 5,5L

Hranitorul automat Big Self Food este ajutorul perfect pentru a planifica mesele cainilor si a pisicilor. Dispenserul este usor de alimentat si de curatat iar containerul pentru hrana este transparent. Ritmul alert al vietii de zi cu zi nu ne permite sa fim mereu langa animalutul de companie. Hranitorul automat va elibera pana la 3 portii de mancare la ora programata. Avantajul major al acestui hranitor este posibilitatea de a inregistra un mesaj vocal ce va fi redat pentru a atrage atentia animalului de companie.

Scroll to Top