Prima pagină » Top 5 cele mai bune irigatoare bucale sub 300 lei

Top 5 cele mai bune irigatoare bucale sub 300 lei

Top 5 cele mai bune irigatoare bucale – cel mai bun accesoriu pentru ingrijirea dentara! Irigatorul bucal a devenit tot mai popular in ultimii ani datorita beneficilor utilizarii lui. Acesta ajuta la curatarea spatiilor interdentare si indepartarea placii dentobacteriene. Asigura o respiratie mereu proaspata curatand eficient dintii, limba si gingiile.

Top 5 cele mai bune irigatoare bucale

Perfect Smile ZK4021 irigator bucal

Irigatorul bucal de la Concept Perfect Smile asigura ingrijirea interdentară suplimentară. Utilizarea irigatorului bucal menține dinții sănătoși și frumoși, previne aparitia tartrului. Irigatorul bucal simplifica curatarea spatiilor interdentare si are rolul de a indeparta placa bacteriana. Produsul vine la pachet cu 3 capete pentru curatarea danturii.

Irigator bucal Eta Aquacare 0708 90000

Irigatorul bucal ETA Aquacare 0708 90000 ofera o ingrijire speciala completand perfect rutina igienei dentare. Produsul indeparteaza placa bacteriana din spatiile interdentarea si de pe limba. Faciliteaza curatarea spatiilor interdentare, fiind recomandat celor ce poarta un aparat dentar. Irigatorul bucal Eta Aquacare are rolul de a proteja dintii sensibili si de a calma gingiile. Produsul vine la pachete cu 2 capete de utilizare.

Irigator bucal AquaFloss Compact

Irigatorul bucal de la TrueLife te va ajuta sa iti mentii dantura curata si respiratia proaspata. Are o forma compacta, rezervorul este incorporat in maner, fiind perfect pentru calatorii. Pachetul include 1 rezervor de 150 ml pentru apa potabila sau de gura, 2 duze, 1 statie de incarcare. Irigatorul bucal TrueLife are 3 moduri de functionare : normal, soft pentru dantura sensibila si pulse pentru regenerarea gingiilor.

Dus bucal Panasonic EW-DJ40-W503

Irigatorul bucal de la Panasonic asigura ingrijirea interdentară suplimentară si menține dinții sănătoși și frumoși. Irigatorul bucal indeparteaza placa dentobacteriana de pe limba, gingii si din spatiile interdentare si asigura o respiratie proaspata.

Dus bucal Proficare MD 3005

Dusul bucal Pro este solutia perfecta pentru ingrijirea interdentară suplimentară. Ajuta la menținerea dinților sănătoși și frumoși. Curatarea spatiului interdentar este mult mai facila. Folosirea irigatorului bucal previne aparitia tartrului. Dusul bucal Proficare indeparteaza placa dentobacteriana din spatiile interdentare si de pe limba.

Scroll to Top