Prima pagină » Top 5 cele mai bune masini de spalat vase

Top 5 cele mai bune masini de spalat vase

Top 5 cele mai bune masini de spalat vase – am selectat cele mai eficiente masini de spalat vase pentru a economisi timp si pentru a reduce consumul de apa si energie electrica!

Masina de spalat vase Whirlpool WFO3T233P65X

Masina de spalat vase Whirlpool cu optiunile PowerClean Pro si Natural Dry are 10 programe de spalare. Dotata cu Tehnologia al 6-lea Simt,  si motor Inverter, masina de spalat vase este conceputa pentru o utilizare rezidentiala avand loc pentru 14 seturi. Panoul de comanda este semi-integrat iar masina are optiunea de blocare acces copii si program de spalare ECO pentru economisirea apei.

Masina de spalat vase Bosch SMV4EVX14E

Masina de spalat vase de la Bosch este complet incorporabila si destinata folosirii in mediul rezidential. Masina dispune de 6 programe de spalare si este in categoria C de consum fiind o solutie sustenabila. Are o capacitate de spalare de 13 seturi si un sertar VarioDrawer destinat tacamurilor si micilor ustensile de bucatarie.

Masina de spalat vase Beko BDIS38120Q

Masina de spalat de la Beko AquaIntense are motor ProSmart Inverter si AutoGlassShield. Are 8 programe si o capacitate de 11 seturi avand dimensiunea compacta de 45 cm. Masina este total incorporabila avand panoul de comanda integrat. Masina de spalat vase are un program de auto-curatare dar si un sistem de economisire a energiei electrice.

Masina de spalat vase Whirlpool WRIC3C26P

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI28E

Masina de spalat vase incorporabila de la Bosch este o varianta compacta de 45 cm latime. Are 6 programe de spalare pentru 10 seturi.  Sistemul Rackmatic triplu si sertarul Vario pentru tacamuri contribuie la sustenabilitate si reducerea consumului de apa.

Scroll to Top