Prima pagină » Top 5 cele mai bune periute electrice pentru copii

Top 5 cele mai bune periute electrice pentru copii

Top 5 cele mai bune periute electrice pentru copii – alege periuta perfecta pentru copilul tau. Periajul dintilor se va transforma intr-un joc amuzant si distractiv!

1. Periuta de dinti electrica pentru copii Sonicare For Kids 3+ HX6322/04
Periuta Philips este destinata celor mici avand un design colorat. Periuta de dinti electrica pentru copii va transforma periajul dintilor intr-un joc distractiv. Sesiunile de periaj pot fi inregistrate in aplicatia mobila crescand atentia si motivatia celor mici. Astfel ei isi vor dezvolta obiceiul de a se spala regulat pe dintisori. Periuta electrica pentru copii este cu 75% mai eficienta decat o periuta manuala. Folosirea ei previne aparitia cariilor si a problemelor gingivale. Periuta electrica pentru copii Sonicare vine la pachet cu 8 stickere amuzante cu care cel mic isi poate personaliza periuta de dinti.

2. Periuta electrica copii Vitality Kids 3+ Mickey OralB
Periuta electrica Mickey de la OralB este recomandata copiilor de peste 3 ani. Aceasta ajuta la inlaturarea resturile alimentare dar si petelor cauzate de bauturi sau dulciuri. Utilizarea este usoara, rapida si distractiva pentru a incuraja copilul sa se spele regulat pe dinti. Aplicatia Oral B il va ajuta pe cel mic sa invete sa perieze corect dintii prin joc. Periuta de dinti electrica pentru copii previne aparitia cariilor si mentine gingiile sanatoase.

3. Periuta de dinti electrica Oral B Vitality D100 Kids StarWars
Periuta electrica este recomandata pentru copiii mai mari de 3 ani. Designul interactiv Star Wars va atrage atentia copilului pentru o utilizare regulata. Periuta electrica pentru copii foloseste miscarile oscilatoare pentru a indeparta placa bacteriana. Aceasta va semnaliza timpul optim de folosire pentru a avea un zambet sanatos si stralucitor. Periuta electrica pentru copii si aplicatia mobila il vor ajuta pe copil sa castige lupta impotriva cariilor.

4. Periuta electrica pentru copii GIOGiraffe Sonic Toothbrush de la innoGIO
GIOGiraffe Sonic Toothbrush este o periuta de dinti special conceputa pentru a ii ajuta pe copii sa deprinda obiceiul sanatos de periaj dentar. Periuta electrica de dinti pentru copii are 4 moduri de utilizare si intervale de folosire de 2 minute si 30 secunde. Perii moi ai periutei vor asigura un periaj corect al dintilor dar fara a deteriora smaltul dentar. Utilizarea periutei previne aparitia cariilor si mentine gingiile sanatoase.

5. Periuta electrica Buzzy Brush de la Jack n Jill
Periuta Buzzy Brush ii va incuraja pe cei mici sa se spele regulat pe dintisori intr-un mod distractiv. Periuta electrica pentru copii curata delicat dintii si previne aparitia cariilor. Periuta are un design atractiv si poate fi personalizata de cel mic cu cele 8 stickere. Este potrivita pentru calatorii. Periuta electrica pentru copii Buzzy Brush aduce ceva inedit pentru a ii motiva pe cei mici sa isi perieze dintii. Periuta va reda o melodie timp de 2 minute cat dureaza un periaj dentar optim.

Scroll to Top