Prima pagină » Top 5 cele mai bune periute electrice

Top 5 cele mai bune periute electrice

Top 5 cele mai bune periute electrice 2024 – alege-ti periuta electrica perfecta pentru un zambet sanatos si stralucitor!

Top 5 cele mai bune periute electrice

1. Periuta dinti Sonicare ProtectiveClean Plaque Removal HX6800/87

Periuta de dinti electrica de la Philips ajuta la curatarea danturii cu ajutorul ultrasunetelor. Indeparteaza delicat placa bacteriana fara a deteriora smaltul dentar. Periuta de dinti electrica sonica asigura curatarea eficienta si a spatiilor interdentare si a zonei din spate a danturii. Periuta previne aparitia tartrului dentar si a cariilor si contribuie la mentinerea unui zambet stralucitor.

2. Periuta Sonicare 3100 HX3671/13 de la Philips

Periuta de dinti electrica sonica curata delicat dantura si linia gingiei cu ajutorul vibratiilor sonice. Modul Easy Start cronometreaza timpul de folosire in primele 2 saptamani pentru a face mai usoara tranzitia de la periuta traditionala. Periuta de dinti Sonicare indeparteaza placa bacteriana de 3 ori mai bine decat o periuta manuala. Previne cariile dentare si este potrivita pentru persoanele care poarta aparate ortodontice sau fatete dentare.

3. Periuta dinti TriZone 670 CrossAction OralB

Periuta de dinti electrica OralB inlatura delicat si eficient placa dentara cu ajutorul vibratiilor rapide ale perilor. Previne aparitia cariilor si a tartrului si maseaza gingiile pentru un imbunatatirea fluxului sanguin al acestora. Periuta electrica sonica vine la pachet cu 2 capete de schimb pentru albirea dintilor si intretinerea zambetului.

4. Periuta dinti electrica SonicBrush Compact de la TrueLife

Periuta electrica cu tehnologie sonica indeparteaza delicat si eficient placa bacteriana dentara si gingivala. Este perfecta pentru persoanele cu o senzitivitate ridicata a danturii datorita vibratiilor sonice. Periuta electrica SonicBrush are 4 programe de curatare: Clean pentru curatarea obisnuita, White pentru albirea dintilor, Massage pentru stimularea circulatiei sanguine la nivelul gingiilor si Sensitive pentru curatarea dintilor sensibili.

5. Periuta de dinti Vitality Pro Protect x Clean de la OralB

Periuta de dinti Vitality Pro Protect x Clean de la OralB curata eficienta placa bateriana cu ajutorul vibratiilor oscilatoare. Periuta electrica contribuie si la indepartarea pigmentilor nedoriti ai dintilor si intretine smaltul dentar. Periuta indica timpul de curatare potrivit pentru tipul danturii. Periuta electrica Vitality Pro curata delicat gingiile si previne inflamarea acestora.

Scroll to Top