Prima pagină » Top 5 cele mai bune televizoare

Top 5 cele mai bune televizoare

Top 5 cele mai bune televizoare – alege modelul preferat in functie de diagonala, rezolutie si pret. Produsele se clasifica pentru programul Rabla pentru Electrocasnice 2023!

Top 5 cele mai bune televizoare

Televizor Philips Ambilight The One

Televizorul Ambilight de la Philips ofera o experienta impresionanta datorita si led-urilor de pe margine sincronizate cu imaginea de pe ecran. Lumina calda a televizorului protejeaza sanatatea ochilor si nu ii solicita la fel ca cea rece. Televizorul are in componenta procesorul Philips P5 pentru a oferi imagini detaliate in profunzime, culorii vii si un contrast clar.

Televizor Samsung LED 65AU7092

Smart tv-ul de la Samsung are o diagonala de 163 cm si o rezolutie de 4k Ultra HD. Optiunea PurColor reda o imagine clara si performanta prin o gama larga de culori. Experienta de vizionare a televizorului Samsung va fi una impresionanta care te va transpune in mijlocul actiunii.

Televizor Sony LED 50X72K

Televizorul Sony Smart Android are o diagonala de display de 126 cm si o rezolutie de 4k Ultra HD. Sony Bravia 4K ofera o redare impresionanta a imaginilor fiind perfect pentru vizionarea filmelor sau pentru jocuri. Televizorul Led de la Sony accepta formate HDR si Hybrid Log-Gamma pentru a reda la cea mai buna calitate continut de pe discuri sau streaming.

Televizor LG LED 65UQ75003LF

Televizorul Smart LG LED are o diagonala de display de 164 cm si o rezolutie de 4k Ultra HD. Obiectivul celor de la LG este de a reda o experienta 4K clara ca cristalul. Smart tv-ul LG foloseste tehnologiile 4K Upscaler si AI Brightness Control pentru o experienta de vizionare imbunatatita de culoriile vii si rezolutia Real 4K.

Televizor Samsung LED 55AU7092

Televizorul Samsung Smart Android are o diagonala de display de 138 cm si o rezolutie de 4k Ultra HD. Optiunea PurColor de la Samsung contribuie la o experienta de vizionare impresionanta, imagine vibranta si o gama bogata de culorii.

Scroll to Top