Prima pagină » Top 5 cele mai bune trollere pentru calatorii

Top 5 cele mai bune trollere pentru calatorii

Top 5 cele mai bune trollere pentru calatorii – descopera bagajul perfect pentru o vacanta perfecta in vara anului 2023!

Troller Guess

Trollerul Guess este potrivit pentru vacante datorita capacitatii mari. Este confectionat din piele ecologica de culoare maro inchis si camel. Inchiderea se realizeaza cu ajutorul unui cifru pentru ca lucrurile tale sa fie in siguranta in timpul calatoriei.

Trollerul este usor de transportat in aeroport datorita celor 4 roti. Trollerul este un bagaj de cala cu o capacitate de 103 litri, lungimea de 76 cm si latimea de 44 cm.

Troller Wilder Travel Guess

Trollerul Guess este un model compact cu 2 compartimente. Este confectionat din materiale sintetice si este disponibil in 3 culori : fucsia, bej si negru. Trollerul se inchide cu ajutorul cifrului si se transporta facil datorita celor 4 roti. Are o lungime de 46 cm si o latime de 32 cm putand fi incadrat la categoria bagaj de mana.

Troller 3D Vikky Guess

Trollerul Guess este un bagaj de cabina compartimentat in 2 parti si un buzunar exterior. Este confectionat din piele ecologica de culoare maro taupe. Inchiderea bagajului se realizeaza cu ajutorul cifrului iar folosirea trollerului este facila datorita celor 4 roti.

Trollerul are dimensiunile specifice unui bagaj de cabina : lungime de 35 cm si latime de 17cm.

Troller Karl Lagerfeld

Trollerul este un model compact dar incapator cu 2 compartimente. Este confectionat din materiale textile si piele ecologica. Este usor de transportat datorita celor 4 roti si se inchide cu cifru. Trollerul Karl Lagerfeld are o capacitate de 34 l, lungimea de 45 cm si latimea de 35 cm fiind acceptat ca bagaj de cala si bagaj de cabina.

Troller Movom

Trollerul Movom este solutia perfecta pentru vacantele scurte de gen city break. Este confectionat din material abs de culoare bej sampanie. Este usor de transportat datorita celor 4 roti. Pentru siguranta, trollerul se inchide cu un cifru. 

Trollerul Movom are un volum de 37 l, inaltimea de  55 cm si latimea de 40 cm putand fi folosit si ca bagaj de cabina.

Scroll to Top