Prima pagină » Top 5 kit-uri pentru albirea dintilor

Top 5 kit-uri pentru albirea dintilor

Top 5 kit-uri pentru albirea dintilor – descopera cele mai eficiente kit-uri pentru albirea danturii acasa!

kit albire dinti

1.Kit pentru albirea dintilor Diamond Series de la White Glo

Kit-ul Diamond Series asigura o albire delicata a danturii. Contribuie la eliminarea completa a petelor nedorite. Pasta de dinti protejeaza smaltul dintilor pentru un zambet stralucitor si sanatos. Setul White Glo contine gel pentru albirea dintilor, pasta pentru dinti cu efect de albire si aplicator.

2. Kit albire dinti My White Secret

Kit-ul de la My White Secret asigura un zambet radianta si fara pete nedorite. Folosind regulat, albeste delicat dintii si indeparteaza placa bacteriana. Setul Smile Beauty Care Gift Pack contine benzi pentru albirea dintilor, pasta de dinti pentru zi, pasta de dinti pentru noapte si periuta de dinti din lemn de bambus.

3. Kit pentru albirea dintilor iWhite Diamond

Setul pentru albirea dinților iWhite Diamond are rolul de albire delicata a dintilor si obtinerea unui zambet de diamant. Ajuta la decolorarea pigmentara cu pana la 8 nuante si eliminarea petelor. Setul iWhite Diamond contine 10 accesorii pentru albire.

4. Kit pentru albirea dintilor Dark Stains iWhite

Kit-ul Dark Stains este perfect pentru indepartarea petelor de pe smaltul dentar. Acesta asigura albirea eficienta si eliminarea uniforma a pigmentilor nedoriti. Setul de albire de la iWhite ajuta la obtinerea unui zambet perfect fara a deteriora smaltul dintilor.

5. Kit albire dinti 7Hours Yotuel

Kit-ul 7Hours te va ajuta sa vezi efectul de albire a dintilor in doar 7 ore de la prima utilizare. Setul contine pasta de dinti, solutie albire dinti si gutiere. Setul de albire Yotuel nu contine substante chimice agresive si protejeaza smaltul dintilor. Protejeaza sensibilitatea dintilor si combate tartrul. Ajuta la eliminarea depunerilor si mentine echilibrul microflorei bucale.

Scroll to Top