Prima pagină » Top 5 modele de costume baie pentru vara 2023

Top 5 modele de costume baie pentru vara 2023

Top 5 modele de costume de baie pentru a fi in centrul atentie la plaja in vara anului 2023. Alege costumul preferat sub 300 lei de la brandurile Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger si Armani Exchange.

1. Costum baie negru Calvin Klein – 299 lei

Costum de baie intreg asimetric din colectia Calvin Klein. Model confectionat din material tricot neted, flexibil si subtire.

2. Costum baie alb Guess – 239 lei

Costum de baie intreg din colectia Guess. Model confectionat din material ornamentat reciclat si un strat suplimentar de material sub formă de căptușeală.

3. Costum baie Tommy Hilfiger – 239 lei

Costum de baie intreg albastru marin din colectia Tommy Hilfiger. Model confectionat din material elastic. 

4. Costum baie Guess – 189 lei

Costum de baie intreg alb din colectia Guess. Model confectionat din material cu imprimeu, cupa moale si benzi reglabile, nedemontabile.

5. Costum baie alb Armani Exchange – 269 lei

Costum de baie intreg alb din colectia Armani Exchange. Model confectionat din material elastic, cupa moale si bretele nereglabile, nedemontabile.

Costumul de baie este una din cele mai importante piese vestimentare in sezonul de vara. Pe langa functionalitatea sa, costumul de baie contribuie si la stilul si prezenta celei ce il poarta. Am selectat cele mai dorite branduri sub 300 lei pentru a fi senzatia plajei. Gasesti aici top 5 modele de costume de baie pentru vara 2023!

Costum baie Guess – 189 lei
Costum de baie intreg alb din colectia Guess. Model confectionat din material cu imprimeu, cupa moale si benzi reglabile, nedemontabile.

Vezi detalii aici!

Costum baie animal print Guess – 289 lei

Costum de baie intreg din colectia Guess. Model confectionat din tricot elastic econyl material 100% reciclat, bretele nereglabile si un strat suplimentar de material sub formă de căptușeală.

Vezi detalii aici!

Costum baie negru Desigual – 129 lei
Costum de baie intreg din colectia Desigual. Model confectionat din material elastic, cupe usor captusite si bretele reglabile, detasabile.

Vezi detalii aici!

Costum de baie Calvin Klein – 189 lei
Costum de baie intreg negru din colectia Calvin Klein. Model confectionat din material confortabil.

Vezi detalii aici!

Costum baie intreg Hugo – 299 lei
Costum de baie intreg din colectia HUGO. Model confectionat din material imprimat si un strat suplimentar de material sub formă de căptușeală.

Vezi detalii aici!

Costum de baie verde Billabong – 249 lei
Costum de baie intreg din colectia Billabong. Model confectionat din material tricot flexibil si subtire. Model imprimat verde.

Vezi detalii aici!

Scroll to Top