Prima pagină » Top 5 produse care te vor ajuta sa renunti la fumat!

Top 5 produse care te vor ajuta sa renunti la fumat!

Top 5 produse care te vor ajuta sa renunti la fumat – gaseste tratamentul antifumat potrivit. Consumul de tutun are efecte devastatoare asupra sanatatii fumatorilor activi si pasivi. Nicotina este o toxina din tutun care declanseaza dopamina la nivelul celulor nervoase si creeaza o stare de relaxare. Dependenta de nicotina are un impact negativ asupra calitatii vietii dar exista si tratament pentru a te lasa de fumat!

Nicorette

Nicorette® Clear 25mg/16h plasture transdermic

Plasturele Nicorette® este cea mai cunoscuta solutie anti fumat. Plasturii elibereaza cantitati mici de nicotina ce se absorb in corp ajungd in fluxul sanguin. Efectul plasturelui dureaza pana la 16 h si este cea mai eficienta solutie pentru a renunta la fumat. Folosirea plasturelui nu afecteaza somnul.

Nicorette Freshmint 1mg/spray

Spray-ul Nicorette Freshmint va ajuta sa va lasati de fumat. Spray-ul foloseste Terapia de Substitutie Nicotinica (TSN). Are efect rapid in doar 60 de secunde pentru a reduce nevoie de a fuma. Nicorette Freshmint este de ajutor in starile de sevraj nicotinic ce apar atunci cand renuntati la fumat.

Defumoxan comprimate 1,5 mg

Defumoxan comprimate reprezinta o alternativa la plasturii anti fumat. Te va ajuta sa renunti la fumat si reduce pofta de nicotina. Cele 100 de comprimate Defumoxan asigura un tratament antifumat complet de 25 zile. Este recomandat sa revizuiti contraindicatiile.
 

Nicorette® Clear 15 mg plasture transdermic

Plasturii Nicorette® Clear de 15 mg reprezinta o solutie antifumat pentru cei care fumeaza mai putin de 20 de tigari pe zi. Aplicarea plasturelui Nicorette are efect de pana la 16 ore si nu afecteaza calitatea somnului.

Plasture antifumat Naturalia Diet

Plasturele antifumat Naturalia Diet contine cuisoare, lemn dulce, hamei si menta. Este un tratament antifumat ce are la baza terapia de inlocuire a nicotinei. Plasturele Naturalia Diet contribuie la renuntarea la fumat dar si la evitarea fumatului pasiv.

Scroll to Top