Prima pagină » Top 5 produse pentru detoxifiere si cresterea imunitatii

Top 5 produse pentru detoxifiere si cresterea imunitatii

Top 5 produse pentru detoxifiere si cresterea imunitatii – iti prezentam mai jos 5 produse pentru eliminarea toxinelor si pierderea in greutate. Aceste produse reprezinta suplimente si vin in completarea unui stil de viata sanatos!

Mierea de Manuka

Mierea de Manuka este renumita pentru efectele asupra sistemului imunitar. Provine din Noua Zeelanda si este un antibiotic natural. Consumata regulat, mierea de Manuka contribuie la cresterea si imbunatatirea sistemului imunitar. Este un remediu antibacterian natural pentru raceala si gripa.

Ceai verde Matcha Latte

Ceaiul verde Matcha este bine cunoscut pentru efectul sau antioxidant. Provenit din Japonia, pudra fina de Matcha se obtine din frunzele ferite de lumina soarelui. Acest mod de cultivare favorizeaza acumularea de antioxidanti si obtinerea nuantei intense de verde. Ceaiul verde Matcha poate fi un inlocuitor pentru cafea si contribuie reinnoirea celulelor din corp si prelungirea vietii.

Shake proteic de inlocuire a mesei

Shake-ul Self-Revive este o alternativa sanatoasa care poate inlocui o masa. Este un amestec de proteine, carbohidrati, vitamine si minerale esentiale pentru a avea energie pe tot timpul zilei. Shake-ul proteic Command este perfect pentru gameri putand fi consumat atunci cand iti este foame dar nu vrei sa intrerupi jocul.

Metabolizant de carbohidrati

Metabolizantul de carbohidrati este un suplimentar alimentar care poate contribui la reducerea surplusui de greutate. Este un amestec de vitamine inclusiv B6 care imbunatateste digestia proteinelor. Metabolizantul de carbohidrati este bogat in niacina extrasa din fasolea alba care sustine un metabolism rapid. Este recomandat sa consulti medicul inainte de a folosi acest produs si sa ai un stil de viata sanatos!

Vitamina D3 capsule

Vitamina D3, numita si vitamina soarelui, este esentiala pentru sistemul imunitar. Capsulele de vitamina D, te vor ajuta sa ai o stare de bine in fiecare zi indiferent de vreme. Este o vitamina esentiala iar deficitul de vitamina D duce la probleme grave de sanatate. Este recomandata expunerea la soare minim 15 minute zilnic!

Scroll to Top