Prima pagină » Tratament caderea parului – Top 5 produse pentru tratarea alopeciei

Tratament caderea parului – Top 5 produse pentru tratarea alopeciei

Tratament caderea parului – iti prezentam cele mai bune produse pentru tratarea alopeciei. Caderea parului este o problema actuala prezenta nu doar in viata barbatilor dar si a femeilor. Daca barbatii pot suferi de alopecie din cauza genealogice, caderea parului in cazul femeilor poate fi cauzata de stresul oxidativ si un stil de viata nesanatos. 

Tratament caderea parului

Ser-tratament pentru alopecie Med THYMUSKIN

Serul Thymuskin este un tratament gel pentru alopecia difuza si areata. Produsul este o solutie si pentru oprirea caderii parului. Regenereaza scalpul si ajuta la cresterea a noi fire de par. Serul tratament Med Thymuskin poate fi folosit si de catre femei. Serul contine +25% complex activ GKL-02. Serul este recomandat pentru parul si scalpul sensibil si uscat.

Sampon-tratament pentru alopecia THYMUSKIN

Samponul THYMUSKIN este un tratament pentru alopecia difuza si areata. Folosirea samponului combate caderea moderata si masiva a parului la barbati si la femei. Samponul regenereaza firul de par si protejeaza scalpul sensibil si deteriorat. Samponul Thymuskin are o concentratie superioara de ingrediente active +25%GKL-02.

Fiole Men Forte Seboradin

Fiolele Men Forte Seboradin sunt un tratament eficient pentru caderea si rarirea parului si retragerea liniei parului. Fiolele contin un amestex de aminoacizi si vitamine pentru hidratarea firului de par. Complexul de vitamine si aminoacizi hidrateaza si revitalizeaza parul. Fiolele Seboradin se aplica direct pe scalp si se maseaza. Nu se clateste pentru a imbunatati microcirculatia de la nivelul scalpului. Dupa folosire, parul capata un aspect puternic, bogat si sanatos.

Sampon anti-caderea parului Seboradin

Samponul Seboradin este un tratament pentru caderea parului. Produsul poate fi folosit de catre femei si barbati pentru ingrijirea parului si scalpului. Samponul Seboradin se poate folosi zilnic. Se aplica pe parul umed si se lasa sa actioneze 2 minute. Rezultatele se vad inca de la prima utilizare, parul va avea un aspect sanatos.

Capsule pentru par si unghii Novophane

Capsulele Novophane sunt un supliment alimentar indicat in alopecie, efluviu telogen, degradare firului de par si a unghiilor. Contin cu o formula optima de aminoacizi, vitamine  si minerale. Rolul capsulelor este de a imbunatati mediul bulbului capilar, stimularea microcirculatiei, protejarea de stresul oxidativ si forticarea firului de par.

Scroll to Top