Prima pagină » Tulburarile de somn – Top 5 produse pentru un somn odihnitor

Tulburarile de somn – Top 5 produse pentru un somn odihnitor

Tulburarile de somn reprezinta o problema din ce in ce mai frecventa in zilele noastre. Printre simptomele tulburarilor de somn se numara starea de somnolenta, oboseala, anxietate, iratibilitate dar si scaderea puterii de concentrare. Somnul este foarte important pentru o viata sanatoasa fiind momentul in care se produce regenerarea celulara. Atunci cand somnul nu este odihnitor si apare insomnia, apar efecte negative asupra sanatatii fizice si psihice. 

tulburarile de somn

Calmogen Plant Complex, 30 capsule

Calmogen Plant Complex contribuie la ameliorarea starilor de stres, anxietate dar si a tulburarilor de somn. Capsulele Calmogen plant contin  magneziu si extracte naturale de passiflora, gentiana, valeriana si hamei. Calmogen Plant Complex actioneaza in gestionarea starilor de agitatie si are efect de calmare. Imbunatateste sanatatea sistemului nervos si combate tulburarile de somn.

Somn Usor Parapharm 30 capsule

Somn Usor este un supliment nutritiv extrem de util celor care au stari de insomnie cauzate de zborul cu avionul. Capsulele Parapharm restabilesc tonusul psihic si asigura un somn odihnitor. Produsul nu da dependenta si nu are efecte secundare.

Somnix spray Labomar

Spray-ul Labomar este un supliment alimentar care se administreaza sub limba inainte de culcare. Somnix spray Labomar contribuie la reducere timpului necesar pentru a adormi si atenueaza tulburarea somnului.

Ashwagandha pulbere bio, 125g, Obio

Ashwagandha este un produs cu traditie in ayurveda. Pulberea se obtine prin uscarea si macinarea radacinii plantei Withania Somnifera. Pudra ecologica Ashwagandha se poate amesteca cu apa, miere, unt ghee. Poate fi adaugata si peste salate sau cereale.

Melatonina GNC 3mg, 120 tablete

Melatonina GNC atenueaza tulburarile de somn si contribuie la un somn odihnitor. Tabletele Melatonina GNG sunt un supliment alimentar care se administreaza inainte de ora de culcare. Tabletele GNG contin vitamina B6, calciu, melatonina, fosfat dicalcic. Consultati prospectul inainte de folosire!

Scroll to Top